Stacks Image 2083
Enneagrammet og Mentor

Et grundlæggende kursus i enneagrammet som metode til at forstå, hvad der motiverer og inspirerer forskellige personlighedstyper. Som mentor vil du møde mange forskellige mennesker - nogle kan du umiddelbart “svinge med” og andre er måske ikke lige “din type”.
Dem du har sværest ved at arbejde med, er ofte dem du har færrest lighedspunkter tilfælles med, og måske derfor føler dig fremmedgjort overfor. Fremmedgørelse bunder tit i manglende forståelse, og hvis du udvikler din evne til forståelse, vil du også kunne hjælpe mennesker der lever i en anden oplevelse af verden end din egen.
Ennegrammet giver dig redskaberne til at forstå andre menneskers personlige værdisystemer og motivationsfaktorer: Hvad driver dem i deres liv? - Hvad er vigtigt? - og hvad er uvæsentligt?- Hvad tiltrækkes de af?- Hvad har de naturligt anlæg for?
At forstå disse faktorer vil gøre det lettere for dig at skabe en frugtbar kommunikation og hjælpe din fokusperson med at finde det rette arbejde, den rette uddannelse eller få et mere tilfredsstillende liv.

Som mentor er din funktion at hjælpe mennesker med at folde deres liv ud, og viden om Enneagrammet vil give dig mere præcis mulighed for at guide andre i en retning, der passer til deres personlighed, behov og talenter.
Undervisningsform: Teori, praksistræning, gruppereflektion og direkte supervision.
Varighed: 4 dage / 9.00 - 15.00
Pris: Kr. 3.600 pr. person ved min.10 deltagere. Kursusmaterialer inkluderet.
Sted: Hos Jer.

Information/tilmelding: viggo@mentorakademiet.dk
Åboulevard 5. 2.2. - 1635 København V
Tlf:: 22 50 27 64.